Ingenjörskonst för alla behov

Profiler

Om SKF

Film

Produkt

Gunilla Wallengren

Friidrott

FilmPress

Gunilla Wallengren

Friidrott

Namn

Tävlar i

FilmPress

Andreas Collin

Rugby

Intervju

Andreas Collin

Rugby

Namn

Tävlar i

Intervju

Kundanpassade produktlösningar

Genom sponsorskapet till förbundet ger SKF teknisk support och rådgivning till olika paraidrottare. Att hitta individuella, kundanpassade lösningar är något vi på SKF gör dagligen för en specifik industrimaskin, en större installerad maskinpark eller en enskild applikation. Vår kompetens sträcker sig över flera teknikområden: lager, tätningar, mekatronik, smörjmedel och tekniska servicelösningar.

Läs mer om våra teknikområden på SKF.SE

SKF hybrid spårkullager

Hur vill du ha ditt spårkullager?

Det vi har gjort hittills för de olika atleterna är att byta ut befintliga kullager till mer anpassade spårkullager och smörjmedel. Kombinationen har testats och justerats tillsammans med vårt applikationsteam och är individuell för varje rullstol.

Läs mer om vår produktportfölj av spårkullager här

Gunilla Wallengren Drömmen om Rio
SKF logo

SKF sponsrar Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté

SKF är sedan 2015 stolt sponsor till Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté. Med hjälp av våra produkter och vår ingenjörskonst har flera idrottare minskat friktionen i sin utrustning och dessutom ökat prestationen.  
SKF har ett långsiktigt samhällsengagemang i projekt där vi tror vi kan göra skillnad inom utbildning, sport, hälsoaktiviteter eller hjälp till mindre privilegierade i samhället.

 Läs mer om SKFs samhällsengagemang på www.skf.se

Parasport Sverige
Sveriges Paralumpiska Kommitté logo

Lager för alla behov

SKF är en av världens ledande leverantörer av lager, tätningar, mekatronik, smörjsystem och service. Serviceerbjudandet omfattar tjänster såsom teknisk support, underhållsservice, tillståndsövervakning, tekniska konsulttjänster och utbildning. SKF är representerat i fler än 130 länder och har återförsäljare på cirka 17 000 platser världen över.
Lagrets funktion syftar till att minska friktion och finns i allt som roterar. Till exempel i ett vanligt hushåll snurrar cirka 200 lager. De återfinns bland annat i datorprocessorn, spisfläkten, tvättmaskinen och på en rad andra ställen.

SKF sponsrar Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté.

Niklas Almers

Friidrott

Intervju

Niklas Almers

Friidrott

Namn

Tävlar i

Intervju
SKF logo

De bilder som används på denna sida är publicerade enligt överrenskommelse med Svenska Parasportförbundet eller är SKFs egendom. Kontakta oss för mer information.

SKFs ingenjörskonst sätter drömmar i rullning.

Rickard Nilsson

Cyckling

Intervju

Rickard Nilsson

Cykling

Namn

Tävlar i

Intervju